Welcome to the Official Site of CTA Sussex. E-Mail: info@ctasussex.co.uk.

CTA Junior Timetable

TENNIS TERM COMMENCES MONDAY 10TH JANUARY 2022

SESSION ONE

MONDAY 10TH JANUARY TO SATURDAY 12TH FEBRUARY 2022

HALF TERM 13TH FEBRUARY TO 20TH FEBRUARY

SESSION TWO

MONDAY 21ST FEBRUARY TO SATURDAY 2ND APRIL 2022

EASTER BREAK – 3RD APRIL TO 18TH APRIL

EASTER CAMP WEEK ONE – 4TH TO 8TH APRIL

EASTER CAMP WEEK TWO – 11TH TO 14TH APRIL

INFORMATION ABOUT BOOKING EASTER CAMPS IS HERE

SESSION THREE

TUESDAY 19TH APRIL TO SATURDAY 28TH MAY 2022

HALF TERM – 29TH MAY TO 5TH JUNE

SESSION FOUR

MONDAY 6TH JUNE TO SATURDAY 23RD JULY 2022

SUMMER BREAK COMMENCES 24TH JULY

CLICK HERE FOR FULL TERM COSTS

CLICK HERE FOR PAYMENT DETAILS

AGES 3 to 4

Saturdays – 9:30am to 10am (30 minutes)

AGES 5 to 7

Mondays – 4pm to 5pm (60 minutes)

Thursdays – 4pm to 5pm (60 minutes)

Saturdays – 10am to 11am (60 minutes)

AGES 8 to 9

Tuesdays – 4pm to 5pm (60 minutes)

Fridays – 4pm to 5pm (60 minutes)

Saturdays – 11am to 12pm (60 minutes)

AGES 10 (and competent 9s)

Wednesdays – 4pm to 5pm (60 minutes)

Saturdays – 12pm to 1pm (60 minutes)

AGES 11 to 16

Tuesdays – 5pm to 6pm (ages 14 to 16) (60 minutes)

Thursdays – 5pm to 6pm (ages 11 to 14 – Girls Only) (60 minutes)

Thursdays – 6pm to 7pm (ages 11 to 14) (60 minutes)

Fridays – 6pm to 7pm (ages 14 to 16) (60 minutes)

Saturdays – 1pm to 2pm (ages 11 to 16) (60 minutes)